dania główne
29.06.2022
zapiekanka z cukinii z serem i ziołami w powolnej kuchence
1 godz. 10 min.
4 porcje
Jeśli nie ma nastroju, siły ani możliwości skorzystania z piekarnika, piękną zapiekankę z cukinii można ugotować w powolnej kuchence. Nawet z ziołami, serem i innymi dodatkami według własnego gustu. Według tego przepisu przypomina pełne ciasto!
Składniki
- cukinia - 700 g
- ser - 150 g
- Zieleń - 1 pęczek
- jaja kurze - 3 kawałki
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
- mąka - 2-3 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Zetrzyj cukinię i wyciśnij sok. Dodaj starty ser i posiekane warzywa.
Dodaj jajka i przyprawy, a następnie mąkę do konsystencji.
Włóż masę do nasmarowanej miski multicookera i włącz tryb "pieczenia" na godzinę.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy