dania główne 28.01.2022

morszczuk pod serem w piekarniku

35 min
4 porcje
Morszczuk pod serem w piekarniku
iuliia_n, stock.adobe.com
0

Kurczak lub wieprzowina pieczona pod serem nikogo nie zaskoczy. Ale czy można upiec rybę na tej samej zasadzie? A dlaczego nie! Na przykład chcę ci powiedzieć, jak gotować morszczuka w piekarniku. Bardzo prosty i szybki codzienny przepis dla całej rodziny. A sama ryba jest niedroga, niedroga i sprzedawana w prawie każdym sklepie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój filety z morszczuka na porcje i dopraw.

Połóż morszczuka na pergaminie. Wymieszaj śmietanę z musztardą i posmaruj rybę.

Posyp wszystko startym serem i piecz w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 20-25 minut.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy