pierwsze dania 22.01.2022

rosół z czerwonej ryby z warzywami

40 min
2 porcje
Rosół z czerwonej ryby z warzywami
purtof1, stock.adobe.com
0

Rosół z czerwonej ryby z warzywami to bardzo nietypowa opcja, gdy dusza prosi o różnorodność. Dla smaku i aromatu podczas serwowania dodaję posiekaną kolendrę, rozmaryn lub ostrą paprykę. Możesz eksperymentować ze swoimi kombinacjami warzyw.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój rybę na kawałki, dodaj całą obraną marchewkę i gotuj.

Po ugotowaniu dodaj grubo posiekane ziemniaki, sól, liście laurowe i pieprz.

Gotuj bulion, aż ziemniaki będą gotowe. 5 minut przed końcem dodaj zmiażdżony czosnek i pomidory koktajlowe pokrojone na kilka kawałków.

Przed podaniem możesz usunąć marchewkę i lavrushkę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy