dania główne 17.08.2022

owsianka pszenna z grzybami i warzywami w powolnej kuchence

50 min
4 porcje
Owsianka pszenna z grzybami i warzywami w powolnej kuchence
ArtCookStudio, stock.adobe.com
0

Aby zrobić obfitą owsiankę pszenną z warzywami i grzybami, nie musisz niczego gotować osobno. Multicooker doskonale poradzi sobie z tym zadaniem. Co więcej, w ten sposób składniki jeszcze lepiej wymieniają smak i aromaty.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój grzyby, cebulę i marchewkę i smaż przez 7-10 minut, mieszając bezpośrednio w misce na oleju w trybie smażenia.

Dodaj umyte kasze i smaż przez kolejne 3-4 minuty.

Wlej wodę, dodaj przyprawy i gotuj danie w trybie owsianki przez 35-40 minut.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy