pierwsze dania 10.07.2022

solanka z ryżem

1 godz. 30 min.
4 porcje
Solanka z ryżem
elena_hramowa, stock.adobe.com
0

Ryż od dawna jest znanym dodatkiem do ulubionej mieszanki. Wydawałoby się, że nie można uczynić tak gęstej zupy jeszcze bardziej satysfakcjonującą i bogatą, ale oto rozwiązanie! A potem powiem Ci, jak to wszystko pięknie i poprawnie ugotować.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Napełnij żeberka wodą i gotuj przez około godzinę. Wyjmij i pokrój mięso.

Wyślij pokrojone produkty mięsne i ryż do gotującego się bulionu. Gotuj przez 10 minut.

W tym czasie podsmaż cebulę z marchewką, dodaj starte pikle z pomidorem i duś przez kilka minut.

Wyślij smażenie, oliwki i solankę do mieszanki i gotuj przez kolejne 10-15 minut.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy