dania główne 15.07.2022

udka z kurczaka z majonezem i czosnkiem

1 godz. 0 min.
4 porcje
Udka z kurczaka z majonezem i czosnkiem
Sea Wave, stock.adobe.com
0

Majonez nadaje udkom kurczaka idealną złotą skórkę. Możesz nawet nie dodawać nic więcej – wystarczy czosnek i przyprawy do smaku. Być może ta metoda zaskoczy gdzieś w świecie kulinarnym, ale wiemy na pewno, jakie to pyszne!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Połącz majonez, przyprawy, zmiażdżony czosnek i posiekany tymianek.

Marynuj udka kurczaka przez 20 minut.

Wyślij je do rękawa i piecz w piekarniku przez 30-35 minut w temperaturze 180 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy