sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwonej ryby, selera i rzodkiewki arbuzowej

15 min
4 porcje
Sałatka z czerwonej ryby, selera i rzodkiewki arbuzowej
timolina, stock.adobe.com
0

Wiele osób unika rzodkiewki, ponieważ nie lubią jej smaku i goryczy. Spróbuj zrobić sałatkę z rzodkiewką arbuzową. Piękne warzywo o jasnym miąższu zaskakuje soczystością i słodkawym smakiem. Mój domowy ten przepis jest po prostu uwielbiany.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę, ogórki, rzodkiewkę i seler.

Sezam suszyć przez kilka minut na patelni.

Rozerwij liście sałaty na kawałki rękami.

Wszystko wymieszaj, sól, pieprz, dopraw sokiem z cytryny i olejem.

Połóż sałatkę na talerzu i posyp sezamem.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy