sałatki 22.01.2022

Sałatka dietetyczna z czerwoną rybą, gruszką, awokado i ziołami

15 min
3 porcje
Sałatka dietetyczna z czerwoną rybą, gruszką, awokado i ziołami
Katarzyna, stock.adobe.com
0

Zaopiekuj się gośćmi, którzy podążają za postacią. Przygotuj dla nich tę wspaniałą sałatkę. Zawiera wszystkie najzdrowsze i najsmaczniejsze składniki. Każda czerwona ryba jest odpowiednia, najważniejsze jest to, że nie jest zbyt słona.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę i gruszkę.

Awokado obrać, pokroić i skropić octem winnym.

Rozdrobnij parmezan, jak chcesz.

Połącz sałatkę, szpinak, rybę, awokado, gruszkę i pomidory.

Dodaj sól, mielony pieprz, olej i wymieszaj.

Połóż gotową sałatkę na ładnym talerzu i posyp posiekanym parmezanem.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy