sałatki 22.01.2022

Sałatka z wątróbką dorsza i zielonym groszkiem

20 min
4 porcje
Sałatka z wątróbką dorsza i zielonym groszkiem
Jukov studio, stock.adobe.com
0

Radzę podawać taką jasną i niezwykłą sałatkę w tartaletach, na bruschettach lub z grzankami. Suszony chrupiący chleb doskonale uzupełnia połączenie delikatnej wątróbki dorsza i świeżego groszku.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Zmiel wszystkie zioła i czosnek.

Mrożony groszek zalej wrzącą wodą przez kilka minut i pozostaw tak świeży.

Ugotuj jajka na twardo i pokrój w drobną kostkę.

Podobnie posiekaj wątrobę i wymieszaj sałatkę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy