sałatki 22.01.2022

Sałatka z mięsem, marynowanymi pieczarkami i warzywami

15 min
5 porcji
Sałatka z mięsem, marynowanymi pieczarkami i warzywami
myviewpoint, stock.adobe.com
0

Chcesz szybko przygotować satysfakcjonujący posiłek? Wypróbuj ten przepis! Jest pyszny, soczysty i prosty w przygotowaniu. Zamiast zielonego groszku w puszkach można użyć mrożonego. Po prostu gotuj w osolonej wodzie przez 5 minut.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój filet z kurczaka, pomidory, pieczarki, paprykę i zieloną cebulę.

Zielony groszek wrzuć do durszlaka i spłucz.

Wszystko wymieszaj, dodaj sól, mielony pieprz, majonez i wymieszaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy