Jeśli podążasz za dietą i przestrzegasz właściwej diety, ta sałatka jest darem niebios. Jest dużo świeżych warzyw, a konserwy rybne i awokado są odpowiedzialne za zdrowe tłuszcze i sytość potraw jako całości.
Składniki
- kapusta pekińska - 150 g
- konserwy rybne - 2 banki
- awokado - 2 kawałki
- Mieszanka sałatek - 2 garści
- pomidory koktajlowe - 250 g
- cebula fioletowa - 1-2 kawałki
- musztarda Dijon - 2 art.
- oliwa z oliwek - 2 art.
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
- Sezam - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Posiekaj Pekin i cebulę, pokrój wiśnie na ćwiartki i grubo posiekaj awokado.
Dodaj mieszankę sałatkową i pokruszone przetwory rybne.
Dopraw sałatkę i dopraw masłem musztardą Dijon. Posyp sezamem.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy