pierwsze dania 10.07.2022

gęsta mieszanka mięsna w powolnej kuchence

1 godz. 30 min.
4 porcje
Gęsta mieszanka mięsna w powolnej kuchence
Fischer Food Design, stock.adobe.com
0

Polecam podawać taką mieszankę ze śmietaną, plasterkami cytryny i świeżymi ziołami. Aromatyczna gęsta zupa mięsna jest dobra o każdej porze roku i jest przygotowywana dosłownie ze wszystkiego, co jest pod ręką. Dalej w przepisie opowiem o wszystkim bardziej szczegółowo!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wyślij wołowinę, wieprzowinę, obraną marchewkę, jedną cebulę i przyprawy do rondla, zalej wodą i gotuj przez co najmniej godzinę w trybie "Zupa".

Wyrzuć warzywa i drobno posiekaj mięso.

Pokrój wszystkie pozostałe składniki w kostkę.

Smaż wędzone mięso z cebulą na złoty kolor, dodaj koncentrat pomidorowy i ogórki i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.

Wyślij smażenie i pozostałe składniki do mieszanki, wróć tam mięso i gotuj przez 5-10 minut w tym samym trybie.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy