pierwsze dania 10.07.2022

solanka z kaparami

2 godz. 0 min.
4 porcje
Solanka z kaparami
Galina Mikhalishina, stock.adobe.com
0

Chociaż solanka jest uważana za tradycyjnie rosyjskie danie, inne składniki również bardzo harmonijnie ją uzupełniają. Na przykład oliwki i oliwki. I oczywiście kapary, które nadają smakowi najlżejszej pikanterii.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wyślij wieprzowinę i wołowinę do miski wolnowaru i gotuj przez co najmniej 70-80 minut w trybie "Gotowanie".

Wyjmij mięso i posiekaj. Pokrój wędzone mięso, marchewkę, cebulę i ziemniaki i odeślij wszystko.

Włącz tryb "Zupa" na 40 minut.

10 minut przed końcem dodaj kapary, oliwki, posiekany koperek, marynaty i koncentrat pomidorowy.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy