sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwonej ryby, wodorostów i jajek

10 min
4 porcje
Sałatka z czerwonej ryby, kapusty morskiej i jajek
Maria_Galushkina, stock.adobe.com
0

Z czerwoną rybą każde danie zamienia się w prawdziwe arcydzieło. Spróbuj na przykład tej wspaniałej sałatki. Nie ma nic skomplikowanego w przygotowaniu. Dosłownie 10 minut, a przed tobą pojawia się danie, które naprawdę można podziwiać.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę i obrane jajka w drobną kostkę.

Obierz cebulę i posiekaj.

Połącz kapustę morską, czerwoną rybę, jajka i cebulę.

Dodaj sól, mielony pieprz, majonez i wymieszaj.

Ułóż sałatkę na talerzu za pomocą pierścienia do serwowania. Możesz ozdobić posiekanym białkiem, kawiorem i ziołami.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy