Z czerwoną rybą każde danie zamienia się w prawdziwe arcydzieło. Spróbuj na przykład tej wspaniałej sałatki. Nie ma nic skomplikowanego w przygotowaniu. Dosłownie 10 minut, a przed tobą pojawia się danie, które naprawdę można podziwiać.
Składniki
- czerwona ryba (lekko solony) – 200 g
- kapusta morska (marynowane) – 150 g
- jaja kurze (gotowane) – 3 kawałki
- cebula - 1 rzecz
- majonez - 3 art.
- mielony czarny pieprz - do smaku
- sól - do smaku
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój czerwoną rybę i obrane jajka w drobną kostkę.
Obierz cebulę i posiekaj.
Połącz kapustę morską, czerwoną rybę, jajka i cebulę.
Dodaj sól, mielony pieprz, majonez i wymieszaj.
Ułóż sałatkę na talerzu za pomocą pierścienia do serwowania. Możesz ozdobić posiekanym białkiem, kawiorem i ziołami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy