pierwsze dania 28.03.2022

ukraiński barszcz z fasolą w powolnej kuchence

2 godz. 0 min.
4 porcje
Barszcz ukraiński z fasolą w powolnej kuchence
Slava Galaka, stock.adobe.com
0

Główną wadą gotowania barszczu z suchą fasolą jest czas, który będziesz musiał poświęcić na gotowanie wszystkich składników. Tutaj bardzo pomaga Multicooker, który pozwala nie śledzić zegara i spokojnie robić swoje.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Namocz fasolę wcześniej przez noc.

Zetrzyj marchewki i buraki, posiekaj cebulę. Gotuj warzywa w powolnej kuchence do miękkości w reżimie "smażenie".

Dodaj koncentrat pomidorowy i przyprawy i gotuj przez kolejne 2-3 minuty.

Dodaj pokrojone ziemniaki i namoczoną fasolę. Posiekaj tam kapustę.

Wlać bulion i doprawić. Gotuj Barszcz przez około 90 minut w trybie gotowania zup.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy