sałatki 22.01.2022

warstwowa sałatka z czerwonej ryby, awokado i serka śmietankowego

15 min
2 porcje
Warstwowa sałatka z czerwonej ryby, awokado i serka śmietankowego
voloshin311, stock.adobe.com
0

Niesamowicie pyszna sałatka spodoba się nawet wyrafinowanym smakoszom. Solone ryby, delikatny ser i maślane awokado zaskakująco się uzupełniają. I jak wspaniale wygląda taka sałatka na stole! Spróbuj, będziesz zachwycony!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę w drobną kostkę.

Dodaj połowę soku z cytryny i wymieszaj.

Awokado obierz, posiekaj i skrop sokiem z cytryny.

Połóż awokado na talerzu, dopraw solą, pieprzem i posmaruj majonezem.

Dodaj warstwami ser śmietankowy i czerwoną rybę. Włóż sałatkę do lodówki na 1 godzinę.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy