Istnieje ciekawy trend kulinarny-gotowanie wszystkich potraw na ucztę w tej samej kolorystyce. To świetna okazja, aby pokazać wyobraźnię i wyobraźnię, nawet w prostych i dobrze znanych przepisach. Na przykład do takiej białej sałatki odcinam czerwoną skorupę z paluszków krabowych.
Składniki
- paluszki krabowe - 300 g
- jaja kurze - 4 kawałki
- ryż - 150 g
- kukurydza - 100 g
- ogórki - 4 kawałki
- majonez - 4 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ugotuj ryż i jajka, ostudź.
Oddziel białka od żółtek i odłóż żółtka na inny talerz. Drobno posiekaj białka.
Obierz ogórki i pokrój w drobną kostkę.
Odetnij czerwoną część paluszków krabowych i drobno posiekaj.
Dodaj kukurydzę i dopraw sałatkę majonezem.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy