Radzę, aby taka bułka nie była zbyt duża, aby nieco skrócić czas pieczenia. Wtedy nie musisz trzymać nadzienia serowego w piekarniku przez trzy godziny. Mięso nadal będzie bardzo delikatne i smaczne, zwłaszcza w połączeniu z pieczarkami.
Składniki
- wieprzowina - 1 kg
- pieczarki - 300 g
- ser - 100 g
- przyprawy i przyprawy - 2 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Rozłóż wieprzowinę w jednym cienkim kawałkumi, posyp przyprawami i lekko ubij.
Drobno posiekaj grzyby, smaż, aż wilgoć wyparuje i połóż na wieprzowinie.
Posyp startym serem, zwiń ciasną rolkę i zawiń w folię.
Piecz bułkę w piekarniku do 2 godzin w 170 stopniach. Możesz rozwinąć folię pod koniec, aby zrumienić skórkę.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy