sosy 05.06.2023

marynata do szaszłyków wieprzowych z octem i cebulą

5 min
4 porcje
Marynata do szaszłyków wieprzowych z octem i cebulą
Włodzimierz Olejnik, stock.adobe.com
0

Klasyczna marynata do szaszłyków wieprzowych to marynata z octem i cebulą. Przy całej różnorodności opcji ta pozostaje najbardziej udana i korzystna dla wszystkich w każdej sytuacji. Ale nawet w tak prostym przepisie są niuanse. Opowiadam!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój cebulę w duże pierścienie.

Wymieszaj z kawałkami wieprzowiny i wszystkimi przyprawami.

Wymieszaj wodę, ocet, sól i cukier. Napełnij mięso.

Przykryj i wstaw na noc do lodówki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy