przekąski 22.01.2022

pasztet z tuńczyka i kaparów

10 min
2 porcje
Pasztet z tuńczyka i kaparów
wideonet, stock.adobe.com
0

Pasztety z tuńczyka są świetne, ale mam tylko kilka ulubionych przepisów. Na przykład ta pikantna wersja z kaparami i posiekaną zieloną cebulą. Nie potrzebuje nawet skomplikowanego podania-po prostu rozłóż na chlebie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Odcedź płyn z tuńczyka i rozgnieć go widelcem.

Wyślij kapary i chrzan do blendera i zmiksuj, aż będą gładkie.

Wymieszaj tę masę z tuńczykiem, dodaj sok z cytryny i przyprawy do smaku.

Drobno posiekaj zieloną cebulę i wymieszaj ją również z pasztetem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy