
Łatwa opcja dla tych, którzy wątpią w swoje umiejętności kulinarne. Tartaletki z twarogiem zawsze okazują się smaczne. Aby nie rozpraszać się podczas gotowania, przygotuj wcześniej wszystkie niezbędne składniki, naczynia i urządzenia.
Składniki
- ser twarogowy - 150 g
- czosnek - 1 ząbek
- majonez - 2 art.
- koperek - 2 gałązki
- mielony czarny pieprz - do smaku
- sól - do smaku
- tartaletki - 12 sztuk
Przepis na gotowanie krok po kroku
Umieść twaróg w misce.
Dodaj majonez, mielony pieprz, sól i czosnek przepuszczony przez prasę.
Zmiel masę za pomocą blendera zanurzeniowego lub dobrze zetrzyj widelcem.
Włóż nadzienie twarogowe do przygotowanych tartaletek.
Udekoruj liśćmi kopru włoskiego, ostrożnie przełóż na szeroki talerz i podawaj.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy