przekąski 07.07.2023

kanapki ze szprotami i bochenkiem na świąteczny stół

15 min
4 porcje
Kanapki ze szprotami i bochenkiem na świąteczny stół
Pixel-Shot, stock.adobe.com
0

Szproty i bochenek to niezwykle proste i oczywiste połączenie kanapek. Ale jednocześnie jest to sprawdzony od lat klasyk, na który zawsze znajdzie się miejsce przy świątecznym stole. Dzielę się moim ulubionym przepisem w pośpiechu.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Osusz kawałki bochenka na patelni i posmaruj olejem.

Gotuj jajka przepiórcze 4-5 minut po ugotowaniu i pokrój na pół.

Rozłóż cienkie krążki ogórków na oleju.

Następnie ułóż szproty i połówki jajek.

Udekoruj kanapki liśćmi rukoli.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy