
Idealną przekąską dla firmy na każdą okazję, w domu, na łonie natury, a nawet w podróży jest bułka pita, która jest łatwa do podania, szybka w przygotowaniu i wygodna do jedzenia. Ciągle robię je z różnymi dodatkami. Na przykład z grzybami.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Jeśli używasz grzybów leśnych, najpierw gotuj je przez 20 minut we wrzącej wodzie.
Drobno posiekaj cebulę, marchewkę i grzyby i smaż wszystko razem, aż będzie ugotowane.
Ugotuj jajka na twardo i obierz.
Przełóż wszystko przez maszynę do mięsa i dodaj posiekane warzywa i starty ser.
Dopraw masę majonezem i połóż na chlebie pita.
Zwinąć ciasną rolkę, owinąć folią i pozostawić na godzinę w lodówce, a następnie pokroić.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy