
Nagle wpadli goście? Poczęstuj ich pysznymi hot dogami. Ten przepis jest prosty i nie zajmie ci dużo czasu. Będziesz potrzebował specjalnych bułek, kiełbas, korniszonów i kiszonej kapusty. Możesz dodać majonez, musztardę lub różne sosy.
Składniki
- Kok (dla hot dogów) – 4 kawałki
- parówki - 4 kawałki
- ogórki (solone korniszony) – 250 g
- kapusta kiszona - 200 g
- musztarda - 4 łyżeczka
- musztarda Dijon - 2 art.
- miód - 1 art.
- masło - 40 g
Przepis na gotowanie krok po kroku
Podsmaż kiełbaski na maśle po obu stronach.
Wymieszaj musztardę Dijon i miód.
Pokrój bułki wzdłuż, pozostawiając jedną stronę w całości.
Wewnątrz bułki posmaruj musztardą. Włóż kapustę, ogórki i kiełbasę.
Dodaj mieszankę miodu i musztardy Dijon.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy