W kuchni koreańskiej jest wiele ciekawych przekąsek z dostępnych i łatwych dla nas składników. Jeśli lubisz serca z kurczaka, radzę spróbować ugotować je zgodnie z tym przepisem. Okazuje się smaczny i oryginalny-przyjemność.
Składniki
- serca z kurczaka - 450 g
- marchew - 1 rzecz
- Olej roślinny - 50 ml
- suszone chili - 0.5 łyżeczka
- mielony czarny pieprz - 3 szczypta
- mielona kolendra - 0.5 łyżeczka
- ocet - 1 łyżeczka
- czosnek - 1 ząbek
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Gotuj serca przez 40 minut we wrzącej wodzie i wrzuć do durszlaka.
Drobno posiekaj marchewki i posiekaj czosnek.
Podgrzej olej i halej obrabiany przedmiot.
Dodaj przyprawy i ocet, wymieszaj wszystko razem i pozostaw na 6-8 godzin w lodówce.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy