przekąski 08.07.2023

pasztet z wątróbki drobiowej z pieczarkami

45 min
4 porcje
Pasztet z wątróbki drobiowej z pieczarkami
alexeyborodin, stock.adobe.com
0

Pasztet z wątróbki drobiowej bez dodatków jest suchy, mimo że jest bardzo delikatnym składnikiem. Ale łatwo tego uniknąć, jeśli dodasz do niego coś innego. Na przykład możesz wziąć trochę pieczarek, które harmonijnie zabarwiają smak.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój cebulę z grzybami i smaż do miękkości. Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.

Osobno usmaż lub ugotuj wątrobę.

Przełóż wszystko przez maszynkę do mięsa i dopraw pasztet.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy