przekąski 28.06.2023

bułka pita z czerwoną rybą, twarogiem i ogórkiem

7 min
4 porcje
Bułka pita z czerwoną rybą, twarogiem i ogórkiem
ketrin08, stock.adobe.com
0

Bardzo prosty przepis dla tych, którzy nie lubią długo bawić się w kuchni. Bułkę pita z czerwoną rybą, twarogiem i ogórkiem najlepiej przygotować na noc. W tym czasie będzie miał czas na zaparzenie w lodówce i dobrze nasączone.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę i ogórki.

Umieść zmiażdżone składniki w misce i wymieszaj z majonezem.

Rozłóż chleb pita na stole i posmaruj twarogiem.

Ułóż półfabrykat z ogórka i ryby, równomiernie rozprowadź na całej powierzchni.

Zwiń rolkę, przykryj folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy