przekąski 29.06.2023

Tatar z łosia

15 min
2 porcje
Tatar z łosia
Lsantilli, stock.adobe.com
0

Opinie na temat tego dania są sprzeczne. Niektórzy go uwielbiają, inni wręcz przeciwnie-nie przenoszą go na ducha. Wydaje mi się, że musisz sam ugotować tatar z łosia, spróbować i dopiero potem wyciągnąć pewne wnioski.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Umieść Łosię w zamrażarce na 20 minut.

Drobno posiekaj mięso, a następnie połóż je na desce i dobrze ubij nożem.

Zmiel kapary, marynaty i obraną cebulę.

Wymieszaj zmiażdżone składniki.

Dodaj sosy, sok z cytryny, musztardę, mielony pieprz, sól i ponownie wymieszaj.

Użyj pierścienia do gotowania, aby ułożyć Tatar na talerzu.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy