przekąski 28.06.2023

Julienne z grzybami i małżami

1 godz. 0 min.
4 porcje
Julienne z grzybami i małżami
Andrey Starostin, stock.adobe.com
0

Istnieje wiele odmian julienne, które mogą zaspokoić różnorodne gusta. Na przykład ta opcja z grzybami i małżami dokładnie doda smaku twojej diecie i nie pozostawi nikogo obojętnym.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj grzyby z cebulą i smaż do miękkości.

Opłucz małże, Dodaj do grzybów i smaż na złoty kolor.

Wlej śmietanę, dopraw julienne do smaku i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut na małym ogniu, mieszając.

Przełóż do formy, posyp tartym serem i piecz przez kolejne 20 minut w piekarniku w temperaturze 180 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy