przekąski 30.06.2023

pasztet z paluszków krabowych, jajek i sera

20 min
4 porcje
Pasztet z paluszków krabowych, jajek i sera
Natalia Mylova, stock.adobe.com
0

Jedną z głównych zalet pasztetów jest niesamowita wszechstronność i zdolność adaptacji. Można je zrobić ze wszystkiego, ponieważ chodzi raczej o teksturę niż o konkretne potrawy. Doskonałym tego dowodem jest ten pasztet z paluszków krabowych, jajek i sera.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ugotuj jajka na twardo i zetrzyj na drobnej tarce.

Zetrzyj czosnek i ser.

Lekko zamroź paluszki krabowe i również zetrzyj.

Wymieszaj wszystkie składniki pasztetu. W razie potrzeby ubij blenderem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy