przekąski 06.07.2023

tartaletki z czerwoną rybą i ogórkiem

10 min
20 porcji
Tartaletki z czerwoną rybą i ogórkiem
Natalia Hanin, stock.adobe.com
0

Świąteczny stół będzie o wiele bardziej interesujący, jeśli uzupełnisz go apetycznymi tartletami z czerwoną rybą i ogórkiem. Wykwintna przystawka doskonale komponuje się z każdym menu i dla wielu gości będzie przedmiotem podziwu.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę i ogórki na cienkie plasterki.

Napełnij tartaletki serem śmietankowym.

Ułóż czerwoną rybę i plasterek ogórka na wierzchu.

Udekoruj tartaletki koperkiem, połóż na talerzu i podawaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy