Zwykłe nadziewane pomidory są w porządku, ale nadal są duże na przekąskę. Jeśli potrzebujesz czegoś, co możesz po prostu wysłać do ust w całości – użyj małych pomidorków koktajlowych. Nadziewanie ich twarogiem to trochę żmudne, ale wciąż proste zadanie.
Składniki
- pomidory koktajlowe - 20 sztuk
- ser śmietankowy - 125 g
- koperek - 0.5 pęczek
- orzechy włoskie - 40 g
- czosnek - 2 ząbki
- przyprawy i przyprawy - 1 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Drobno posiekaj koperek i orzechy i wymieszaj z kremowym serem śmietankowym. Dodaj tam zmiażdżony czosnek i przyprawy do smaku.
Ostrożnie odetnij czapki z pomidorów cherry i wyjmij rdzeń małą łyżką lub cienkim nożem.
W razie potrzeby Przytnij trochę spód, aby uzyskać stabilność.
Napełnij wiśnie nadzieniem serowym i przykryj czapką na wierzchu.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy