przekąski 03.07.2023

Tatar z różowego łososia

15 min
2 porcje
Tatar z różowego łososia
New Africa, stock.adobe.com
0

Chociaż tradycyjny Tatar jest zrobiony z surowego mięsa, dziś istnieje wiele różnych odmian, w tym rybnych. Jednym z pysznych, a jednocześnie dość niedrogich przepisów jest tatar z różowego łososia i to właśnie podzielę się dzisiaj.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Połącz posiekaną zieloną cebulę, szczypiorek, oba rodzaje masła, sok z limonki i przyprawy.

Pokrój różowego łososia na filety, pokrój w drobną kostkę i dopraw.

Pokrój awokado w tę samą kostkę.

Połóż na talerzach za pomocą pierścienia z awokado, a następnie ryby.

Polej dressingiem i udekoruj tatarem kiełkami i fioletową cebulą.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy