Radzę podawać taką pastę z łososia z krakersami, frytkami, nachos, chlebem lub krakersami. W rzeczywistości zastępuje SOS. Bardzo szybka, prosta i ciekawa opcja, szczególnie pod piwem. Koniecznie spróbuj przy okazji!
Składniki
- łosoś - 150 g
- ser topiony - 2 kawałki
- ser śmietankowy - 100 g
- Zieleń - 4 gałązki
- czosnek - 3 ząbki
- Mieszanka groszku pieprzowego (mielona) – 0.5 łyżeczka
- majonez - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój łososia tak drobno, jak to możliwe. Zmiel czosnek i zioła.
Zetrzyj topiony ser na drobnej tarce, dodaj ser śmietankowy i wszystko wymieszaj.
Doprowadź przekąskę do pożądanej konsystencji majonezem i dopraw.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy