przekąski 09.02.2022

forszmak z marynowanymi grzybami

25 min
4 porcje
Forshmak z marynowanymi grzybami
bbivirys, stock.adobe.com
0

Forshmak z marynowanymi grzybami to bardzo niestandardowe rozwiązanie, ale na pewno ci się spodoba, jeśli lubisz różne pikle i marynaty. Przekąska nabiera jeszcze bardziej niezwykłego i pikantnego smaku. Zwłaszcza jeśli używasz pikantnego śledzia.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ugotuj jajka na twardo i namocz chleb w wodzie.

Grubo posiekaj wszystkie składniki i przepuść przez maszynę do mięsa.

Grzyby można po prostu posiekać nożem. Jak najbardziej.

Dodaj przyprawy i zmiażdżony czosnek, dopraw forshmak majonezem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy