Grzyby, kukurydza, smażona na złoty kolor cebula i ser - a czego jeszcze potrzebujesz na pyszną przekąskę. Przygotowanie takiego hot doga zajmie trochę więcej czasu, ale wynik na pewno będzie tego wart! Podczas serwowania udekoruj go ulubionymi ziołami.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój grzyby na talerze i smaż lekko według uznania. Możesz pozostawić na surowo.
Drobno posiekaj cebulę, wymieszaj z mąką i usmaż na dużej ilości oleju, tak jak w głębokim tłuszczu. Powinien być chrupiący.
Pokrój bułki, włóż kiełbaski i posyp serem. Możesz wysłać do piekarnika lub kuchenki mikrofalowej na kilka minut, aby ser się stopił.
Ułóż kukurydzę, cebulę i plastry grzybów. Polać musztardą z majonezem i posypać posiekanymi ziołami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy