przekąski 15.04.2022

Roladki z bakłażana z serem śmietankowym

30 min
4 porcje
Roladki z bakłażana z twarogiem
Igor Normann, stock.adobe.com
0

Ser śmietankowy to najlepsze nadzienie do bułek z bakłażanem. Zwłaszcza jeśli uzupełnisz go czosnkiem, przyprawami i ziołami. Następnie powiem ci, co możesz dodać. Nawiasem mówiąc, radzę użyć strzykawki do napełniania ciasta – będzie piękniej.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój bakłażana na cienkie talerze i marynuj w sosie sojowym i przyprawach przez 15 minut.

Podsmaż bakłażany z obu stron, aż będą miękkie.

Wymieszaj ser śmietankowy z posiekanymi ziołami, czosnkiem i orzechami i zawiń w bułki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy