Obfite i aromatyczne gorące kanapki są dobre nie tylko jako codzienna przekąska, ale także na świątecznym stole. A dlaczego nie-proste, wygodne, zawsze odpowiednie. Nie musisz spędzać z nimi godzin w kuchni, możesz eksperymentować ze składnikami, a goście na pewno to pokochają.
Składniki
- chleb - 4 plasterki
- Mozzarella - 120 g
- pomidory - 2 kawałki
- szalotka - 1 rzecz
- oliwki - 4 kawałki
- przyprawy i przyprawy - 4 szczypta
- włoskie zioła - 4 szczypta
Przepis na gotowanie krok po kroku
Połóż plasterki mozzarelli na chlebie.
Ułóż plastry pomidora i pióra szalotki na wierzchu.
Dodaj oliwki do smaku i posyp kanapki przyprawami.
Wyślij je na 10 minut do piekarnika w temperaturze 200 stopni.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy