przekąski 07.12.2022

Bruschetta z czerwoną rybą, awokado i twarogiem

10 min
2 porcje
Bruschetta z czerwoną rybą, awokado i twarogiem
stanislav_uvarov, stock.adobe.com
0

Ta popularna włoska przekąska jest idealna na szybkie śniadanie. Spędzisz nie więcej niż 10 minut i zaskoczysz rodzinę zdrowym, zbilansowanym i pięknym daniem. Dzielę się z Tobą prostym sprawdzonym przepisem!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Kromki chleba osuszyć w tosterze lub na suchej patelni.

Awokado obierz, usuń miąższ, pokrój w bardzo cienkie plasterki (może być potrzebny nóż Piller). Skrop sokiem z cytryny.

Pokrój czerwoną rybę w plasterki.

Posmaruj bruschetty twarogiem, ułóż rybę i paski awokado na wierzchu. Podczas serwowania udekoruj ziołami i sezamem.

Katarzyna Parszyna
przepis dodał (a):
Katarzyna Parszyna
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy