przekąski 08.02.2022

forszmak z grzybami

25 min
4 porcje
Forshmak z grzybami
Natallya Naumava, stock.adobe.com
0

Wszyscy miłośnicy jasnych i wyrazistych smaków z pewnością pokochają forshmak z grzybami. Radzę używać zwykłych pieczarek-są one idealne pod względem tekstury i konsystencji, biorąc pod uwagę, że danie należy przepuścić przez maszynę do mięsa.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ugotuj jajka na twardo, ostudź i grubo posiekaj.

Drobno posiekaj cebulę i pieczarki i smaż na oliwie z oliwek, aż płyn wyparuje.

Przełóż wszystkie składniki przez maszynkę do mięsa 1-2 razy, zgodnie z konsystencją.

Dopraw forshmak do smaku i wymieszaj.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy