przekąski 06.07.2023

kanapka z mięsem

1 godz. 20 min.
2 porcje
Kanapka z mięsem
annapustynnikova, stock.adobe.com
0

Zwykle wszyscy są obojętni na kanapki. Ale zapewniam cię, że będziesz zachwycony kanapką z mięsem. Moim zdaniem taką przekąskę można łatwo włączyć do menu restauracji. Więc przejdźmy już do gotowania.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Opłucz wołowinę i osusz ręcznikiem papierowym.

Połącz sos sojowy, sól i chmiel suneli.

Zetrzyj mięso ze wszystkich stron powstałą mieszaniną. Umieść w misce, przykryj folią spożywczą i pozostaw do marynowania na 1 godzinę.

Zawiń wołowinę w folię i piecz przez 1 godzinę w piekarniku o temperaturze 190 stopni.

Pokrój pieczone mięso, marynaty i obraną cebulę.

Podsmaż cebulę na oleju na złoty kolor.

Posmaruj chleb słodką, a następnie ziarnistą musztardą.

Ułóż smażoną cebulę, ogórki i wołowinę.

Dodaj smażoną cebulę i przykryj drugą kromką chleba.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy