przekąski 26.11.2022

forszmak z czerwonej ryby

20 min
4 porcje
Forszmak z czerwonej ryby
0

Forszmak z czerwonej ryby to oryginalna nowoczesna interpretacja tradycyjnego żydowskiego Dania. Szczególnie spodoba się tym, którzy jedzą łososia i łososia, ale w ogóle nie jedzą zwykłego śledzia. Ta przekąska z łatwością stanie się ozdobą stołu.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj jajka do miękkości. Namocz chleb w wodzie i obierz cebulę.

Forszmak z czerwonej ryby: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Zmiel to wszystko w blenderze razem z czerwoną rybą.

Forszmak z czerwonej ryby: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Dodaj sok z cytryny i oliwę z oliwek, wymieszaj forshmak.

Forszmak z czerwonej ryby: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

Zdjęcie: Julia Zubkova

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy