Sernik bananowy można gotować na różne sposoby, w tym w powolnej kuchence. Mówię Ci, jak to zrobić poprawnie, jakich składników będziesz potrzebować i ile czasu zajmie Twój ulubiony deser. A to, jak smaczne jest, nie wymaga reklamy.
Składniki
- twaróg - 400 g
- śmietana (20%) – 200 g
- banany - 3 kawałki
- jaja kurze - 3 kawałki
- brązowy cukier (lub substytut) – 100 g
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ubij jajka z cukrem w pianę.
Ubij twarożek osobno ze śmietaną i bananami.
Połącz obie masy i ponownie ubij.
Wlej wszystko do miski wolnowaru i gotuj przez godzinę w trybie "Pieczenia".
Bez otwierania pokrywek włącz tryb "podgrzewania" na kolejne pół godziny.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy