Ryba w sosie pomidorowym może być nie tylko smaczna, ale także zdrowa. Aby to zrobić, wystarczy przygotować go w domu-z dobrych produktów i bez wątpliwych dodatków. Dzielę się świetnym sprawdzonym przepisem.
Składniki
- ryba - 500 g
- pasta pomidorowa - 1 art.
- woda - 100 ml
- Olej roślinny - 50 ml
- liść laurowy - 1 rzecz
- ziele angielskie - 3 groszek
- czarny pieprz - 3 groszek
Przepis na gotowanie krok po kroku
Wypatrosz rybę i pokrój na kawałki.
Wymieszaj pomidor i wodę i napełnij rybę.
Wyślij to do sterylnego słoika ze wszystkimi przyprawami i olejem.
Przykryj słoik folią i włóż do zimnego piekarnika.
Gotuj konserwy przez 6-7 godzin w 120 stopniach, a następnie zwiń.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy