Koreańska Sałatka z cukinii i ogórka na zimę

5 godz. 0 min.
4 porcje
Sałatka z cukinii i ogórków po koreańsku na zimę
0

Z koreańską marchewką wszystko jest jasne, ale w rzeczywistości możesz gotować szeroką gamę warzyw na tej samej zasadzie. I nie tylko raz, ale przez całą zimę. Mówię Ci, jak zrobić cukinię z ogórkami po koreańsku i jak lepiej zwinąć je w słoiki.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Zmiel czosnek, pieprz i kolendrę. Zetrzyj ogórki i cukinię na koreańskiej tarce lub cienko pokrój.

Wymieszaj wszystkie składniki i pozostaw obrabiany przedmiot na około 4 godziny.

Szczelnie ułóż warzywa w wysterylizowanych słoikach i sterylizuj przez kolejne 15 minut.

Zwiń przedmiot na zimę.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy