saute squash na zimę

1 godz. 0 min.
4 porcje
Saute z squasha na zimę
0

Saute z dyni w puszkach na zimę to wspaniały sposób na zachowanie smaku letnich warzyw przez długi czas. Ten przepis jest łatwy i łatwy do wykonania, ale także bardzo smaczny i zdrowy. Uwielbiam dodawać to saute do sałatek lub podawać jako dodatek do dania głównego.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój wszystkie warzywa i posiekaj czosnek.

Dodaj sól, cukier i olej do pomidorów i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.

Dodaj Kabaczek i paprykę i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne pół godziny.

10 minut przed końcem dodaj czosnek, a 3 minuty ocet.

Rzuć saute na zimę do wysterylizowanych słoików.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy