Wbrew stereotypom tłuszcze są integralną częścią naszego organizmu, a co za tym idzie, diety. Po prostu muszą być poprawne i przydatne. Na przykład tłuszcze roślinne z awokado lub tłuszcze rybne z konserw rybnych.
Składniki
- konserwy rybne - 2 banki
 - awokado - 1 rzecz
 - cebula fioletowa - 1 rzecz
 - pomidory koktajlowe - 160 g
 - ogórki - 2 kawałki
 - kukurydza - 100 G
 - sałata - 60 g
 - szpinak - 60 g
 - Sezam - 2 art.
 - oliwa z oliwek - 2 art.
 
Przepis na gotowanie krok po kroku
Dowolnie pokrój wszystkie warzywa i posiekaj rękami liście sałaty.
Dodaj szpinak i kukurydzę.
Zetrzyj przetwory widelcem i dodaj do sałatki.
Posyp wszystko sezamem i skrop oliwą z oliwek.
 czy podobał Ci się przepis?
 0 komentarzy