sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem, rzodkiewką i zielonym groszkiem

10 min
3 porcje
Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem, rzodkiewką i zielonym groszkiem
0

Najlepiej przygotować sałatkę na wiosnę ze świeżych warzyw. Jeśli użyjesz mrożonego groszku, gotuj go wcześniej w osolonej wodzie przez 2 minuty. Jeśli chodzi o czerwoną rybę, każda, którą masz, wystarczy.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę i rzodkiewkę.

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem, rzodkiewką i zielonym groszkiem: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Połącz zielony groszek, szpinak, rybę i rzodkiewkę.

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem, rzodkiewką i zielonym groszkiem: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Dodaj zmielony pieprz, sól, olej roślinny i wymieszaj.

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem, rzodkiewką i zielonym groszkiem: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

Zdjęcie: Julia Zubkova

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy