dżem agrestowy w powolnej kuchence

45 min
4 porcje
Dżem agrestowy w powolnej kuchence
New Africa, stock.adobe.com
0

Wraz z pojawieniem się powolnej kuchenki gotowanie ulubionych potraw stało się jeszcze łatwiejsze. Cudowne urządzenie pomaga mi nawet w przygotowaniach na zimę. Na przykład ostatnio gotowałem dżem agrestowy w powolnej kuchence. Aby to zrobić, możesz użyć programu "duszenie" lub "pieczenie".

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Agrest obierz suche ogony, opłucz i włóż do miski wolnowaru.

Przykryj cukrem i włącz tryb "podgrzewania"na 10 minut.

Wyłącz Wolnowar i pozostaw obrabiany przedmiot na 3-4 godziny.

Aktywuj program "gaszenie" na 20 minut.

Po sygnale umieść gorący dżem w słoikach, zwiń i odwróć do góry nogami.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy