SOS barszczowy z burakami i papryką na zimę

1 godz. 0 min.
8 porcji
Dressing do barszczu z burakami i papryką na zimę
0

Uwielbiam puste miejsca nie tylko ze względu na możliwość zachowania świeżych sezonowych warzyw, ale także ze względu na ich praktyczność. Na przykład wystarczy raz ugotować duży garnek takiego sosu do barszczu z burakami i papryką – aw przyszłości zaoszczędzisz godziny.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Obierz i posiekaj wszystkie warzywa jak barszcz.

W razie potrzeby dodaj olej, sól i przyprawy.

Gotuj masę przez 40 minut na małym ogniu po zagotowaniu.

5 minut przed końcem wlej ocet.

Zwiń opatrunek do wysterylizowanych słoików.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy